Slider

Защитна преграда за врата/стълби Reer 46011

329.00 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Създайте безопасна среда за вашето дете

 

За съжаление инцидентите с малки деца се случват много бързо. Веднага щом започнат да изследват заобикалящата ги среда, те са магически привлечени от източниците на опасност. По-специално стълбите са основна опасна зона. Пълзенето нагоре и надолу по стълбите е вълнуващо и много забавно! За съжаление, този вид забавление често може да доведе до падания и сериозни наранявания.

Въпреки това, не само стълбите, но и „опасните за деца стаи“ като кухнята или банята, където се съхраняват опасни уреди или почистващи препарати, трябва да бъдат обезопасени, защото горещите печки, лекарствата или почистващите препарати могат да доведат до сериозни наранявания като изгаряния или отравяне.

 

Осигурете безопасността на детето си със защитна преграда за вратата!

Въпреки че преградата Trend е особено подходяща за стълби и коридори със стъпала, но също може да бъде монтирана и на врати и коридори без стъпала, ако е необходимо.

Благодарение на системата за бърз монтаж EasyFix с регулируема ширина от 76 до 106 см, Trend може да се използва бързо и просто на много различни места.

 

Дизайнът среща безопасността

 

Със своите масивни дървени елементи, Trend не само гарантира високо ниво на безопасност, но и се съчетава хармонично с вашата модерна атмосфера на живот.

 

 

Бърз и лесен монтаж благодарение на системата за бърз монтаж EasyFix

 

Алуминиевите релси на системата за бърз монтаж EasyFix могат да бъдат инсталирани бързо и без усилие само с няколко прости стъпки. След това поставете Trend върху релсите и инсталацията е завършена. За да се избегнат повреди по рамката на вратата, EasyFix може да се монтира и пред вратата. Ако EasyFix е инсталиран на няколко места около къщата (допълнителни алуминиеви релси се предлагат отделно, арт 73020), предпазната врата може да се мести навсякъде, когато е необходимо. Когато не се използват, алуминиевите релси остават почти невидими. Повече информация относно системата за бързо инсталиране EasyFix е достъпна тук.

 

 

 

Сигурна защита за деца, благодарение на индикатор за заключване

 

Системата с двойно заключване на функционалната дръжка прави невъзможно децата да отварят предпазната врата, но възрастните могат удобно да я управляват с една ръка.

Интегриран в дръжката цветен индикатор показва дали предпазната врата е затворена правилно, като по този начин се гарантира още по-високо ниво на безопасност.

 

Преграда за врати и стълби и пълна широчина на прохода

 

Поради фиксираната винтова връзка към стената, Trend не се нуждае от допълнителни елементи. По този начин преградата осигурява безпрепятствен проход и е оптимално подходящ за инсталиране в горната част на стълбището. Елементът на вратата може да се отваря свободно в двете посоки.

 

Спецификация

Регулируема ширина на портата от 76-106 см

Височина на монтаж: 78см

Материал: алуминий, пластмаса, топола

Цвят: антрацит, алуминий

Aко е правилно монтирана между две чисти, сухи и стабилни повърхности, преградата за защитата за деца отговаря на стандарта EN 1930: 2011

trend-icon.jpg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани