Slider

Заключване за врати и прозорци Reer 70010

19.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Предпазва децата от падания на прозореца

 

С новото устройство за защита на прозореца „WinLock“ на REER децата дори не рискуват да отворят прозорец сами. Нито се завинтва, нито се залепва, но се фиксира между дръжката и рамката в няколко прости стъпки.

 

Сертификат SLG

 

Две независими движения пречат на децата да отворят ключалката: чрез натискане на ключалката за заключване и едновременно завъртане на дръжката на прозореца, предпазното устройство може да се отключи. Устройството за заключване на прозорци е удостоено с тестовия знак „тестван за деца“ от института за тестване и сертифициране SLG.

 

Лесно сглобяване и разглобяване

 

Практична система, без пробиване или залепване. Устройството за заключване на прозорците и балконските врати е не само лесно за управление, но и лесно инсталиране - без пробиване или залепване. Той може да се вкара между дръжката и рамката на прозореца или балконската врата с няколко лесни стъпки и да се отстрани, ако е необходимо, без да оставя остатъци.

 

Практично за употреба

Работата със сертифицираното устройство за заключване на вреати и прозорци е много лесна за възрастни. Първо страничният плъзгач се натиска докрай. Сега дръжката може да се премести и плъзгачът да се освободи. Когато се достигне желаната позиция, тя се заключва автоматично.

 

Може да се интегрира ненатрапчиво във всяка жизнена среда

 

Благодарение на компактните си размери и тънък дизайн, заключващото устройство за прозорци се влива незабележимо и хармонично във вашия хол

 

Информация за продукта:

Без пробиване, завинтване или залепване

Използваем и като заключване на балконска врата

Притежава сертификат SLG

1 брой в опаковка

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани