Slider

Лампа за кърмене Reer Mummy&Me

21.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Мека приятна светлина за успокояваща атмосфера

Ако бебето огладнее през нощта, често се налага да запалите лампа, за да се ориентирате в тъмното, за да приготвите го за кърмене. Доста често, така и майката и бебето се разсънват.

Светодиодната лампа за кърмене Mummy&Me от REER е идеалният източник на светлина за кърмене през нощта. Защото предпазва уморените очи на родителите и осигурява достатъчно светлина, за да осигури ориентация в тъмното.

 

Може да се използва гъвкаво

Независимо дали като неподвижна светлина, като лампа за четене на приказки преди лягане или като ориентираща светлина по пътя към детската стая - Mummy&Me има широка гама от приложения. Благодарение на регулируемата осветеност, тя не само осветява пътя ви в тъмното, но също така осигурява достатъчно светлина за смяна на пелената през нощта, без да се налага да включвате основното осветление. Това поддържа детето ви в „полузаспало състояние“.

 

За захващане или паркиране

С монтажната щипка 2в1, неподвижната светлина може да се използва както свободно стояща, така и закачена и намира място точно там, където е необходимо.

Голямата основа от долната страна на скобата позволява безопасно поставяне на плоски повърхности. Ако наблизо няма подходящо място, неподвижната светлина може да бъде прикрепена към рафто или плот със скобата. Големият ъгъл на отваряне я прави детска игра за закрепване към по-широки мебели и маси за повиване.

 

Индивидуално адаптивни към вашите нужди

Със своята жълта топла светлина създава меко осветление в тъмното. Идеална за чувствителни детски очи и уморени очи на родителите. За да адаптирате светлината точно към вашите нужди, неподвижната лампа Mummy&Me е оборудвана с два светодиода за различни нива на яркост. С простата работа с един бутон можете да зададете желаната яркост индивидуално според настроението, нуждите и ситуацията.

 

Запалете точно там, където имате нужда!

благодарение на гъвкаво регулируемата гъша врата

Гъвкавата шия позволява прецизно регулиране на светлинния поток, точно според вашите нужди. Така че винаги имате светлината точно там, където имате нужда. Като обърнете източника на светлина от вас, можете също да създадете индиректно осветление.

 

Почти безкраен живот

Благодарение на LED технологията, лампите имат експлоатационен живот до 100 000 часа. Благодарение на ниското нагряване на светодиодите, няма риск от запалване дори след по-дълги периоди на употреба. Особено полезно, ако заспите с включена лампа.

Лампата за кърмене работи с батерии и е безжична. Следователно може да се използва гъвкаво и няма риск от спъване в лежащи наоколо кабели.

 

Спецификация

2 избираеми нива на яркост

Гъвкаво рамо

Поне 20 часа живот на батерията

Включени батерии

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани