Slider

Подложка за игра KinderKraft MATTY

199.00 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Двустранна постелка за активна гимнастика от пяна MATTY

Малките деца обикновено се чувстват добре на пода, където могат свободно да опознават заобикалящия ги свят. Затова е добре да се погрижим на малчуганите да им е меко и удобно на земята. Подложката за активна гимнастика от пяна MATTY, благодарение на дебелината си от 1,2 cm, е отлична за изолиране на студения под и е много трайна. Това е многофункционална подложка – може да служи на детето, докато се учи да ходи или да пълзи, за игри, почивка или да се използва като одеяло за пикник. А след това, когато децата вече поотраснат, ще може да се използва като мек килим, който ще допълни интериора на всяка детска стая.

 

Двустранната подложка за активна гимнастика от пяна за деца MATTY с противоплъзгащо покритие (от страната с геометричните шарки) ще улесни на малчуганите комфортното опознаване на заобикалящия ги свят, а също ще им помогне да се научат да повдигат главата си, да стават и да пълзят. Тя е много мека, благодарение на което упражненията в обръщане и ставане ще бъдат напълно безопасни и на децата ще им е  удобно. А когато детето се умори, MATTY ще му послужи за почивка или за забавление. От едната страна има шарки, които могат да бъдат инспирация за игри. Върху другата пък има геометрични фигури, така че постелката е универсална и пасва на всеки интериор.

 

Безопасност

PVC Free, non toxic – постелката за активна гимнастика от пяна е изработена от напълно безопасни за детето материали.

Отлична изолация –MATTY е с дебелина от 1,2 cm, благодарение на което много добре изолира от студения под. Малчуганите ще могат удобно да се забавляват на пода дори през зимата! Освен това MATTY отлично ще се справи и в градината.

Страната с геометричните шарки има противоплъзгащо покритие, което ограничава местенето на подложката, така че подложката е подходяща за детето да се научи да прави първите си крачки.

Подложката е много устойчива на деформиране – това се дължи на покритието от термопластичен полиуретан. Допълнително, различните мръсотии могат да се почистват без проблем от това покритие. Купувате една постелка, която ще изглежда страхотно и ще изпълнява функциите си в продължение на години.

 

 

 

Удобство

MATTY е изработена от мек, приятен на допир материал. Благодарение на това малчуганът може да лежи върху плочките в кухнята, а дебелата постелка ще направи неговия престой на пода необикновено мек.

Детето се е омазало, листчето отново не е било достатъчно за събиране на детската рисунка с любимото животно? А може детето да си е играло с храната и постелката да се е нацапала? Не се безпокойте – достатъчно е да изтриете с влажна кърпа MATTY!

 

Функционалност

Двустранна – от едната страна има универсални геометрични шарки, а от другата: декорация с животни, път и река, които ще поощрят малчугана за игри.

Постелката от пяна MATTY е многофункционална. Подходяща за новородени бебета. Ще Ви служи в продължение на години: ще подпомогне сетивното развитие, ще помогне за упражненията за повдигане на главата и за научаване на детето да става и да се изправя. Допълнително може да служи като място за комфортна почивка, за забавление с малчугана или като одеяло за пикник.

MATTY е универсална – благодарение на двустранните шарки ще пасне както в детската стая, така и в хола, декориран в избран стил.

Лесно се сгъва – без проблем ще я приберете под леглото или в гардероба.

MATTY може да служи също като килимче в детската стая. Може да се обърне от страната на геометричните фигури и да се постави в хола.

 

 

Изработка

Материал: пяна покрита с термопластичен полиуретан, устойчив на деформация, напукване и скъсване

 

Спецификация

Размери:180х150х1,2см

Тегло: 1,53 кг

Размери/тегло на опакован продукт: 152x20x20см / 2,64 кг

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани