Slider

Въздухопречиствател Reer 94010

119.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


PureAir пречиствател за въздух

Днес качеството на въздуха за съжаление не е толкова добро, колкото бихме искали да бъде за нас и нашите близки. Въздухът е замърсен с частици, които са вредни за нашето здраве и обикновено замърсяването в сградите е дори по-високо, отколкото навън. Новите мебели освобождават лепила, които циркулират във въздуха и влияят на нашето здраве.

Летливите органични съединения (ЛОС) в стайния въздух могат да предизвикат алергии, главоболие, увреждане на нашата имунна система и други заболявания (като синдром на болни сгради). Бактериите и вирусите също обикновено се разпространяват във въздуха.

Пречиствателят на въздуха в помещението PureAir премахва това замърсяване на въздуха, подобрява качеството на въздуха, неутрализира неприятните миризми и ефективно елиминира общите алергични стимули. За чист, незамърсен въздух в помещението.

 

 

Елиминира замърсяването на въздуха

за здравословен вътрешен климат

 

Въздухът, който дишаме, съдържа алергени, бактерии, вируси и други частици. Те се движат в помещението, заедно с други вредни вещества, като фин прах и полени, и могат да причинят различни видове заболявания. Затова е необходимо да пречистите въздуха, който дишаме, и да премахнете тези вредни вещества.

Пречиствателят на въздуха в помещението PureAir изсмуква замърсения въздух в неговия корпус. Бактериите и микробите във въздуха се убиват и стерилизират в запечатаната вътрешна камера, използвайки UV светлина. Вредните вещества и миризми след това се разграждат в вградения фотокатализатор с помощта на активен кислород и се неутрализират чрез йонизация. Почистеният въздух се изпуска отново в помещението чрез изход за въздух.

 

Надеждно пречистване без необходимост от поддръжка

Без нужда от филтър

 

Докато други устройства само филтрират вредни вещества от въздуха с помощта на HEPA филтри, PureAir елиминира 98% от тях в 3-степенния процес на пречистване и премахва 99,9% от бактериите и микробите. UV светлината ефективно убива микроби и патогени, без да използва химикали. Използването на UV светлина е напълно безвредно за нас. Този метод се използва и в болниците.

Второто предимство на PureAir спрямо други устройства, използващи HEPA филтри е, че той е абсолютно без необходимост от поддръжка. Безвредните частици попадат върху пода и се отстраняват чрез редовно почистване, напр. чрез вакуумно почистване.

 

Обикновен и интуитивен

Благодарение на единичният бутон за управление

 

Пречиствателят на въздуха е особено лесен за работа само с едно натискане на бутон. Устройството не само може да бъде включено и изключено чрез многократно натискане на бутона за включване / изключване, но и на желания режим за време на пречистване - или функция таймер (1 час пречистване) или постоянен режим - и нивото на яркост за светлината за ориентация може да бъде избран.

 

За лесна ориентация в тъмното

Ориентационна светлина

 

PureAir е оборудван и с ориентационна светлина. Слънчевият му сензор автоматично се включва в топлата си бяла светлина в продължение на 5 минути в началото на тъмнината. Светлината на пречиствателя на въздуха се активира отново всеки път, когато нейният датчик за движение открие движения в обхвата на откриване. Яркостта на светлината има 3 нива на регулиране.

 

Чистият аксесоар за детската стая

пречиствател на въздуха със стикери

 

Тъй като нашите малки трябва да бъдат особено защитени срещу частици във въздуха, който дишаме, които са вредни за нашето здраве, PureAir е идеален и за детски стаи. Дизайнът на пречиствателя на въздуха може да бъде приятен за децата благодарение на предоставените стикери. Децата също не са нарушени от шума на активираното устройство поради ниското си ниво на шум (<50 dbA).

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани