Slider

Протектор за врата Reer, сив

7.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Предпазва от случайно прищипване на пръстите с вратите

Улавянето на пръстите на вратата е една от основните причини за инциденти сред децата у дома, тъй като дори отворен прозорец или течение може да бъде достатъчно, за да затвори вратата неконтролирано. Ако детето не може да отмести ръката си навреме, деликатните му пръсти могат да се наранят. Тези сили могат да причинят сериозни наранявания като натъртвания, хематоми и счупени пръсти.

Протекторите на Reer осигуряват подходяща превенция, за да пощадите детето си от това болезнено преживяване. Те предотвратяват злополуки с врати и предпазват от заседнали пръсти.

Качество и безопасност доказани в съответствие със строгите стандарти за тестване

За да се осигури максимална защита на бебетата и малките деца, продуктите от Reer  се проверяват в съответствие със строгите стандарти за тестване. Изделието не само преминава вътрешни тестове, но и се проверява от независими институции. Нашият протектор за врати е тестван в съответствие с действащия стандарт DIN EN 16654: 2018.

Издържал е тестове за задържане, тестове за издръжливост и тестове за деформации. Дори и при голямо натоварване, протекторът за вратата стои сигурно върху панела на вратата и запазва формата си. Само протектори за врати, които са тествани по този стандарт, предлагат достатъчна защита и сигурно задържане. Те продължават да бъдат в безопасност дори след продължителна употреба (тествани при 5000 цикъла).

Особено предпазващ, държащ вратата отворена

Стоперът на вратата е поставен върху панела на вратата като броня и надеждно предотвратява неконтролирано затваряне. Разстоянието, което е най-малко 12 mm широко, спасява малките ръце на децата от болезнени натъртвания. Тъй като врата с подходяща система за обезопасяване не може да бъде затворена, децата също не могат да бъдат непреднамерено затворени в стая.

Спецификация

Специална оребрена структура осигурява сигурно задържане

Устойчив на ухапване, здрав и издръжлив

За врати (дърво и метал) с дебелина от 30 до 45 мм

Тестван в съответствие с DIN EN 16654: 2018

Предлага се и в прозрачен вид като многокомпонентен (запушалка с 3 врати, прозрачна)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани