Slider

Протектор за тоалетна за бременни Reer MommyLine 88123

4.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


MommyLine

Протектор за тоалетна за бременни

 

Трябва да ида - СЕГА!

Този проблем е познат на всяка бременна жена. Увеличаването на матката оказва натиск върху пикочния мехур, а повишената консумация на течност също допринася за честотата на уриниране. Тъй като бременността ви напредва, проблемът става все по-спешен, тъй като бебето ви скоро ще открие нова дейност: да седне на пикочния мехур на майката. Това става още по-неприятно при пътуване: дори ако има тоалетна, може да не е особено чиста. За вашата защита, разработена еднократна тоалетна седалка Sover. Хигиенният филм е достатъчно широк, за да покрие напълно контактните повърхности на тоалетната седалка и по този начин безопасно намалява риска от контактни инфекции от вируси, бактерии и гъбички.

 

Съвет от акушерката: Инфекции по време на бременността

Бременните жени са склонни да получават инфекции на пикочните пътища по-често, тъй като нивото на рН на вагината се променя и по този начин броят на млечнокиселите бактерии, които са отговорни за устойчивостта на зародиши, се намалява. Уретерите също са разположени на разстояние и потокът от урина се забавя. По този начин микробите могат да се придържат и да се умножават по-лесно. Има и още: Обикновено човешката имунна система е умела да разграничава клетките на приемника от чужди клетки, като се бори бързо и ефективно с нарушителите. Ако това беше вярно по време на бременност, имунната система на майката щеше да счита за нарастващия ембрион чуждо тяло заради генетичния материал, даден от бащата, и да го изгони. За да се предотврати това, активността на майчината имунна система е естествено ограничена по време на бременност. Това прави бременните жени по-уязвими към патогени. Използването на лекарства по време на заболяване е възможно само в ограничена степен. В резултат на това инфекциите са по-трудни за лечение. По този начин добрата хигиена от началото на бременността защитава както майката, така и детето.

 
Надеждни защитни бариери от микроби

Тоалетната покривка за еднократна употреба предлага перфектна защита от контакт. Той е направен от двуслоен клиничен филм и е непроницаем за вода и бактерии. Приятният за кожата и мек филмов материал е непроницаем за течности и се превръща в надеждна защитна бариера срещу опасни бактерии и микроби. Благодарение на специално разработената си форма, с изключително широко покритие и странични крила, този продукт напълно покрива тоалетната седалка.

 

Винаги на правилното място

Към краят на бременността, когато коремът расте, използването на стръмни обществени тоалетни става предизвикателство. Веднага щом сложите хартиена тоалетна хартия надолу, тя изчезва. Това не може да се случи с тоалетната покривка: три точки на сцепление гарантират, че устойчивото на разкъсване покритие няма да се плъзне и остава на мястото си, без значение как се движите.

 
Малки и леки - идеални за пътувания

Опаковката е малка и лека: лесно се затваря, след като се отвори и се побира във всяка чанта. Тя може да предложи защита срещу бактерии и микроби в обществени тоалетни за цялото семейство.
Без покритие от PVC може да се изхвърля след всяка употреба.

 

Детайли за продукта:

  • Без контакт с мръсни тоалетни
  • Покрива цялата зона, като осигурява защита от пренасяне на инфекции
  • хигиенично, устойчиво на разкъсване, водоустойчиво и зародишно фолио
  • без подхлъзване благодарение на три точки на сцепление
  • Мека и приятна на допир повърхност
Icon Schrank-und Schubladenriegel

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот