Slider

Протектор за дръжка на врата REER 70071

14.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Универсален протектор за дръжката на вратата за цялостна защита

Щом децата са мобилни и се разхождат, дръжките на вратите на височина на главата стават опасност. Ако се сблъскат, това не само е много болезнено за вашето дете, но, ако най-лошото стигне до най-лошото, също е опасно.

Нашият протектор за дръжка на вратата предотвратява нараняването на вашето дете, а също така спира стените или мебелите зад вратата да бъдат повредени в случай, че тя се отвори със сила.

 

Максимална защита, благодарение на пълното покритие

Протекторът на дръжката на вратата е изработен от висококачествен силикон. Интелигентният дизайн предлага по-силна амортизация, отколкото тънките пенопластови капаци.

За разлика от другите протектори за дръжки, които покриват само предната част на дръжката на вратата, Reer покрива цялата дръжка и по този начин предлага защита срещу ъгъла.

 

Всестранна защита за деца, възрастни и стени / мебели

Протектора за дръжката смекчава въздействието на болезнените неравности върху дръжките на вратите. Той не само предпазва децата от наранявания на главата, но също така предотвратява наранявания по телата или ръцете на възрастни. Освен това гарантира, че стените, мебелите и други предмети не се повреждат от неволно въздействие от вратите, причинявайки грозни следи.

 

Лесно закрепване и надеждно задържане

Не е необходим фиксиращ материал за монтиране. Големият отвор от вътрешната страна на протектора позволява бърз и лесен монтаж. Безхлъзгащият се силиконов материал също така осигурява здраво задържане и приятно усещане при отваряне и затваряне на вратата.

 

Универсално използване благодарение на размерите

Благодарение на големите си размери (13 см дължина, около 2 см в диаметър), силиконовият протектор може да се използва на почти всички дръжки на вратите. Гъвкавият материал се адаптира към формата на дръжките на вашите врати; това прави възможно използването дори на извити дръжки на вратите.

 

Лесен за почистване благодарение на водоотблъскващ материал

Дръжките на вратите са едно от нещата, които се докосват особено често в ежедневието. Ето защо защитата на дръжката на вратата също трябва да се дезинфекцира редовно. Нашата силиконова защита срещу захващане може да се почисти бързо и лесно с топла вода и мек препарат или дезинфектант - за продължителна, хигиенна употреба.

 

Информация за продукта

Предпазва от наранявания на главата

Предотвратява повреда на стени и мебели

Универсална употреба за всички обичайни вътрешни дръжки на вратите

Материал: силикон

Без BPA

13 см дължина, прибл. 2 см в диаметър

С нашият протектор за дръжка за врата можете да направите вътрешните си врати още по-безопасни

Комплект 2 броя

Последно прегледани