Slider

Преграда за врата Reer 46031, Puristic

349.00 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Създаване на безопасна среда

Веднага след като децата започнат да пълзят и да изследват заобикалящата ги среда, трябва да се осигурят „опасни за деца стаи“ като кухнята или банята, където се съхраняват опасни устройства или почистващи препарати. Горещите печки, лекарства или почистващи препарати очароват малките деца и могат да доведат до сериозни наранявания като изгаряния или отравяне.

 

Модерен и безопасен дизайн

 

Със своите изключително здрави акрилни стъкла, Puristic не само осигурява висока степен на безопасност, но и дизайнът му се съчетава хармонично с вашата модерна атмосфера на живот.

 

Гъвкаво използване на преградата за вратата поради регулируема ширина

Поради своята безкрайно променлива в голям диапазон ширина от 76 - 96,5 см, Puristic перфектно се адаптира към ширината на вашите врати и коридори. Всяко от двете включени удължения позволява Puristic да бъде удължен с още 7 cm. Предлагат се допълнителни удължения за особено широки проходи. По този начин с максимум 6 удължения предпазителят на вратата се разширява до ширина 124,5 cm.

 

Бърз и лесен монтаж без пробиване или завинтване

Преградата за вратата се монтира бързо и лесно поради просто затягане, без да се повреди рамката на вратата. По този начин може бързо и гъвкаво да се използва на различни места.

Интегрираният индикатор за монтаж показва дали преградата е поставена правилно и улеснява редовното проверяване за безопасност.

 

Сигурна система за заключване с индикатор

Системата за заключване EasyShut на функционалната дръжка прави невъзможно децата да отварят предпазната врата, но възрастните могат удобно да я управляват с една ръка. Леко натискане е достатъчно, за да затворите вратата. Интегриран в дръжката цветен индикатор показва дали предпазната врата е затворена правилно, като по този начин се гарантира още по-високо ниво на безопасност.

 

Флуоресцентната релса за безопасност и в тъмното

Включената флуоресцентна шина NightSafe лесно се монтира в долната част на рамката. Осветява до 12 часа и прави предпазителя на вратата видим през нощта. По този начин рискът от спъване в тъмното е значително намален и безопасността през нощта е подобрена.

Спецификация:

Регулируема ширина вратата 76 - 96 см

Допълнително разширение до 124 см

Височина на монтаж: 77см

Материал: метал, пластмаса, акрилно защитно стъкло

Цвят: антрацит

Подходящ за деца до 24 месеца

Отговаря на стандарта EN 1930: 2011 при правилен монтаж

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани