Slider

Предпазна преграда за котлони Reer Premium XL 20078

219.00 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Внимание горещо!

Изгарянията и опарванията са сред най-честите инциденти, засягащи малки деца. 80% от тези инциденти се случват на печката. Достатъчен е кратък момент, за да може детето ви да дръпне тенджерата, пълна с гореща храна от котлона – съществува риск от животозастрашаващи наранявания. С предпазителя за котлон Premium XL можете да предпазите детето си от тежки изгаряния и опарвания, осигурявайки си безгрижно удоволствие от готвенето.

 

Особено безопасно благодарение на изключително високата и дълга конструкция и топлоизолиращ материал

Преградата за котлони Premium XL е изключително висока - 12 см и не позволява на детето ви да се пресегне над нея. Благодарение на напълно затворената конструкция също не е възможно да се достигне през нея. Страничните части с дължина 26 см предлагат допълнителна защита. Те правят невъзможно издърпването на тенджери и тигани отстрани.

 

Практична и универсална употреба

Независимо дали е електрическа, газова или индукционна печка: защитната преграда е подходяща за всеки тип. Благодарение на регулируемата си ширина в диапазона от 57 - 91 см, може да се регулира плавно спрямо размера на вашата готварска повърхност. Придържащите ленти се прикрепят директно към кухненския плот със специална лепяща лента, така че да може да се закрепи удобно към всеки плот, независимо от материала на повърхността и дебелината на плота.

 

Лесен монтаж и почистване - практична щепселна система, без пробиване и завинтване

Добре обмислената система за монтаж ви позволява лесно да сглобявате и разглобявате решетката само с няколко прости стъпки. Специално разработената лепяща лента гарантира, че предпазната преграда е здраво закрепена без никакви инструменти. Ако защитата вече не е необходима, лепящата лента може да се отстрани, без да оставя никакви следи. Като възрастен, можете бързо и лесно да премахне защитната преграда от нейните задържащи релси, за да почисти печката. Отделните части на щепселната система, изработени от висококачествен алуминий и пластмаса, могат лесно да се почистват в съдомиялна машина.

 

Спецификация:

Подходяща за всякакви видове котлони

Регулируема ширина от 57-91 см

Лесно и безопасно закрепване

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани