Slider

Предпазна преграда за котлони Reer Basic 20058

99.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Внимание горещо!

Изгарянията и опарванията са сред най-честите инциденти, засягащи малки деца. 80% от тези инциденти се случват на печката. Достатъчен е кратък момент, за да може детето ви да дръпне тенджерата, пълна с гореща храна от котлона – съществува риск от животозастрашаващи наранявания. С основния панел на преградата вие предпазвате детето си от сериозни изгаряния и опарвания и по този начин осигурявате безгрижно удоволствие от готвене.

 

Особено безопасно благодарение на изключително високата и дълга конструкция и топлоизолищ материал

С височина от 12 см основната защитна преграда за котлон не позволява на детето ви да посегне над нея. Благодарение на плътната конструкция прави невъзможно достигането и през нея. Страниците с дължина 22 см предлагат допълнителна защита. Те правят невъзможно изтеглянето на тенджери и тигани отстрани на котлона.

 

Практична и универсална употреба

Предпазната преграда за котлон може да се използва, както на електрически, така и на индукционни котлони. Благодарение на регулируемата си ширина в диапазона от 55 - 61 см, защитната преграда се адаптира спрямо размера на вашата готварска повърхност. Придържащите ленти закрепват преградата директно към кухненския плот със специална лепяща лента, така че да може да прилепне удобно към всеки плот, независимо от материала на повърхността и дебелината му.

 

Лесен монтаж и почистване

Добре обмислената система от приставки ви позволява лесно да сглобявате и разглобявате решетката само с няколко прости стъпки. Специално разработената лепяща лента гарантира, че предпазителната преграда за котлон е здраво закрепена без никакви инструменти. Ако защитата вече не е необходима, лепящата лента може да се отстрани, без да оставя никакви остатъци. Като възрастен, можете бързо и лесно да премахнете защитната решетка от нейните задържащи релси, за да почистите печката. Отделните части на системата, изработени от метал и топлоустойчива пластмаса, могат да се почистват с топла вода и мек почистващ препарат.

Предимства:

Високата бариера предотвратява изтегляне на тенджери и докосване на плотовете на котлона

Рискът от обширни изгаряния от горещи течности е сведен до минимум

Лесен монтаж и демонтаж благодарение на гениалната система за монтаж - възможно е лесно почистване

Монтаж без пробиване и завинтване със специално разработена лепяща лента, може да се отстрани без да оставя никакви остатъци

Подходящ за всички работни плотове и електрически и индукционни печки, безстепенно регулиране на ширината

Дискретният дизайн се вписва хармонично във всяка кухня

20058_basic_herdschutzgitter_3d-box_web.0

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани