Slider

Предпазна преграда за котлони Reer 20015

169.00 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Предпазната преграда за котлон DesignLine предпазва детето Ви от сериозни изгаряния

Изгарянията и попарванията са сред най-честите инциденти, засягащи малки деца. 80% от тези инциденти се случват около печката. Един кратък момент е всичко, необходимо на вашето дете да извади гърне, пълно с гореща храна от печката - и да се сблъска с животозастрашаващи наранявания.

 

Особено безопасно

 

С удължена височина от 12 см, предпазната преграда за котлон DesignLine е достатъчно висока, за да попречи на детето ви да достигне над него. Неговата напълно затворена конструкция означава, че не е възможно да се достигне през нея. Страничните панели с дължина 26 см осигуряват допълнителна защита. Те правят невъзможно отстраняването на тенджери или тигани отстрани. Двустенните алуминиеви повърхности гарантират, че топлината е изолирана отвътре навън, предотвратявайки нагряване

 

Практично за използване във всяка ситуация

 

Без значение дали е електрическа, газова или индукционна – предпазната преграда е подходяща за всеки тип печка. Ширината му може да се регулира в диапазона от 57 - 91 см, за перфектно прецизно прилягане към плота ви. Монтажните ленти са прикрепени директно към плота на кухнята, като се използва специална лепяща лента, което позволява удобно закрепване към всеки работен плот, независимо от материала и дебелината на повърхността.

 

Лесно сглобяване и почистване

Практична система за сглобяване без нужда от пробиване или завинтване. Умната система за сглобяване на предспазната преграда улеснява сглобяването и разглобяването само с няколко прости стъпки. Специално разработената самозалепваща лента осигурява сигурно закрепване, без да са необходими инструменти. Ако предпазната преграда вече не е необходима, самозалепващата лента може да бъде отстранена, без да остават остатъци.

За почистване на печката възрастните могат лесно да свалят преградата на печката от монтажните й ленти. Отделните части на преградат са изработени от висококачествен алуминий и пластмаса и могат лесно да се почистват в съдомиялната машина.

 

Информация за продукта

Съчетава висока функционалност с елегантен дизайн за модерни кухни

Лесно се почиства и разглобява, без пробиване или завинтване

Лесна система за включване

Отстраняване без остатъци

Разтегателна дължина от 57 - 90 см

Височина: 12 см

Всички части са подходящи за миене в съдомиялна машина

Материал: двустенни алуминий, пластмаса

Цвят: сребърен / черен

herdschutz-icon.jpg

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани