Slider

Комплект термо лъжички Reer MagicSpoon 23012, 3 броя

9.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Бебешкото пюре - лесно и безопасно

От 5-ия или 6-ия месец от живота бебето  интересът към твърдата храна се увеличава. Сега е подходящото време за първата каша или пюре. Но както много други неща, яденето с лъжица първо трябва да се научи. Тъй като децата все още не са запознати с лъжицата, малките в началото ще я хапят или дори смучат, поради което специалистите препоръчват използването на специални бебешки лъжици.

Бебешката лъжичка Magic Spoon е специално създадена за бебета и ви подкрепя при първите хапки. Благодарение на индикатора за температура, лъжицата също така гарантира, че кашата не се подава прекалено гореща.

 

Идеална за устата на малкото бебе, благодарение на тясната, плоска форма

Формата на MagicSpoon е такава, че пасва дори на най-малката бебешка уста.

Тъй като небцето, венците и устните на бебетата и децата все още са много чувствителни, особено важно е детето ви да не може да се нарани, когато се храни. Благодарение на заоблените ръбове, това лесно се предотвратява.

 

Предупреждава за твърде гореща храна благодарение на индикатора за температура

Това, което е приятно топло за вас, често е твърде горещо за вашето бебе, защото бебетата са по-чувствителни към топлина от възрастните. Това важи особено за храната и напитките.

Индикаторът за температура на MagicSpoon обезцветява лъжицата, ако храната е все още твърде гореща за бебето.

 

Лесно хранене благодарение на ергономичната и изключително дълга дръжка на лъжица

Бебешката лъжичка MagicSpoon има изключително дълга дръжка. Това ви позволява да го храните от дълбоки чаши без никакви проблеми и също така улеснява детето ви да се опита да се храни самостоятелно. Дългата дръжка предлага достатъчно място за две ръце и ви позволява да поддържате опитите на вашето дете да се храни.

Благодарение на ергономичната форма на дръжката на лъжицата, лъжицата винаги седи удобно в ръката ви.

 

Качество и безопасност тестван според строги стандарти за тестване

За да се осигури максимална защита на бебетата и малките деца, продуктите на reer се проверяват според строги стандарти за тестване. Продуктите минават не само вътрешни тестове, но също така се изследват от независими институти. Предпазната лъжица е тествана в съответствие със стандарта EN 14372. Този стандарт определя изискванията за безопасност за материалите, конструкцията, покритието, опаковките и етикетите на приборите за хранене и съдовете за деца. Само бебешки лъжички, които са тествани в съответствие с този стандарт, могат да се използват безопасно и без колебание.

Нашата бебешка лъжичка е изработена от безопасна за хранене пластмаса, не съдържа BPA и не съдържа малки части, които могат да бъдат погълнати. Може да се почиства в съдомиялна машина и по този начин остава хигиенично чист за дълъг период от време.

 

Спецификация:

Индикатор за температура – променя цвета на лъжичката

Изключително дълга дръжка

Тясна форма, подходяща за малката бебешка уста

Висококачествена пластмаса, безопасна за храна, без BPA

Подходящо за съдомиялна машина

Отговаря на стандарта за безопасност EN 14372

Съдържание: 3 бр с различен цвят

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот