Slider

Комплект от 2 броя чинийки Reer, Розови

24.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Вечеря за нашите малки с грижа за околната среда

Независимо дали става въпрос за закуска, обяд или вечеря, за малките деца всяко хранене е шанс за експерименти. Нашите чинийки от гамата за отглеждане са особено подходящи за научаване на самостоятелно хранене - като размер и тегло те са оптимално проектирани за двигателната активност и силата на малките деца. Благодарение на производствения процес, който спестява ресурси, нашите продукти за отглеждане са особено устойчиви - позволявайки ни да допринасяме за защитата на нашата планета и така за бъдещето на нашите деца.

Добавено забавление по време на хранене благодарение на цветове и мотиви, които децата обичат

Ястията, ядени от чиния за хранене във весели цветове, автоматично имат много по-добър вкус, тъй като не само самата храна определя дали вашето мъниче се наслаждава на тяхното хранене. Ето защо комплектите за прибори за маса осигуряват перфектни комбинации от брилянтен цвят и извикват ярко декорирана маса - изцяло съобразена с вкуса на вашето дете. Това стимулира любопитството и интереса към храната, като същевременно насърчава развитието на активни хранителни навици.

Здрава и лесна за поддръжка, осигуряваща продължителна употреба

Особено когато малките деца се учат да пият, е напълно нормално чашите да се използват интензивно. Благодарение на здравата си повърхност, приборите за хранене издържат на тежките условия, свързани с ежедневната употреба с деца и могат да се използват без проблем в микровълновата фурна. Съдовете за хранене също могат да се почистват в съдомиялната машина, което позволява особено удобно и хигиенично почистване.

За първото хранене на твърда храна от чиния

Нашият набор от две чинии е идеално подходящ за първи опит за ядене. Повдигнатият ръб пречи на детето ви да може да изтласка храната от чинията, когато се опитва да я вземе с ръка или прибори. Въпреки че понякога нещата се объркват, когато се научите да ядете, със прибори за хранене от реер със сигурност е много по-лесно.

Насърчава независимото хранене практично и леко

За да може детето ви да се храни самостоятелно, детските съдове за хранене трябва да притежават особено добри хаптични качества. Естествено матовата повърхностна структура на съдовете за сервиране на реер се чувства добре в ръката и улеснява вашето мъниче да борави с тях. Размерът и теглото на всеки отделен прибор за хранене е идеално подходящ за детските ръце и предметите могат да се използват през цялото детство.

Няма риск от нараняване за максимална безопасност

Всеки отделен прибор за хранене в нашата гама Growing се отличава изключително със заоблени ръбове - в комбинация с нечупливия материал, те гарантират безопасна употреба и придават на Growing посудата вечно елегантен външен вид.

По-специално, когато детето за първи път експериментира с храна, чиниите и чашите не винаги могат да бъдат спасени от падане. Устойчивият материал предпазва от счупване и натрошаване, което може да бъде особено опасно за малки деца.

Без вредни вещества (BPA, меламин и PVC) така храната остава здравословна

Ако храната се съхранява или загрява в съдове, съдържащи меламин, вредният меламин и формалдехид могат да се отделят от съдовете за хранене и да се прехвърлят в храната. Ето защо е особено важно да обърнете внимание не само на добрата храна, но и на материалите, използвани за съдове за хранене. Нашите съдове за хранене от серията Growing се състоят от 80% възобновяеми суровини като дърво и захар и не съдържат меламин, BPA и PVC (както е тествано от независима лаборатория за тестване).

Разнообразно използване включително когато е навън

Висококачествените детски съдове за хранене са идеални за ежедневна употреба, но също така представляват добра алтернатива на съдовете за еднократна употреба извън вашите четири стени. Приборите за хранене могат да се  съхраняват и транспортират по икономичен начин. Това ги прави напълно подходящи за къмпинги, пикници и други излети.

Спецификация:

Леки и издръжливи

Безопасна употреба в микровълнова и съдимиална

Отговарят на стандарти за безопасност EN 14372

Без BPA, меламин и PVC

Изработени от специален материал от рециклирани материали

Комплект от 2 броя

Вижте още за продуктите за хранене на REER:

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани