Slider

Нощна лампа за контакт Reer

16.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


За по-добра ориентация в тъмното

Много деца развиват страх от тъмното в много ранна възраст. Познатата обстановка изчезва в тъмното и познатият дом изглежда като странно, заплашително място, което стимулира въображението на детето по негативен начин.

Нощната светлина NightGuide създава светлинна точка в тъмната среда за вашето дете - за позната среда и по-добра ориентация.

 

Излъчва мека светлина

Независимо дали в детската стая или в тъмния коридор - NightGuide ви придружава безопасно през тъмното. Когато се използва в детската стая, нощната лампа осигурява достатъчно яркост, за да премахне страха на детето ви от тъмното, без да нарушава съня. Средата за сън без страх ще помогне на детето ви да влезе в дълбок и безгрижен сън.

Лампата е и практична помощ и извън детската стая. Тя нежно осветява тъмната среда и позволява на детето ви да овладее пътя до тоалетната без страх, дори през нощта.

 

Осветени стаи

Веднага щом си помислите, че вкъщи се стъмва и е време за малко повече яркост, можете просто да включите лампата. Тя ще свети непрекъснато докато не бъде изключена

 

 Универсално подходящ

Нощната лампа може да се използва в почти всяка жилищна среда. Това не означава само използването в почти всяка европейска страна, което става възможно чрез използването на шуко щепсела. Благодарение на изтънчения си дизайн, той се вписва хармонично с всеки стил на обзавеждане, без да дразни. Благодарение на тънките размери има достатъчно място дори и на най-тясното място.

Информация за продукта

Топла светлина (цвят на светлината: прибл. 3000 K)

Енергоспестяваща LED технология

Размери: 6 х 9,5 х 5,5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани