Slider

Книжка за баня Reer

9.90 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


badebuch-header.jpg

Максимално забавление от къпането

Книгата MyHappyBath с приятно оформени страници с темата подводен свят ще забавлява детето по време на къпане. С детски мотиви, които се появяват по магически начин, когато книжката се намокри

 

Илюстрации, подходящи за възрастта

С цветни илюстрации книгата за къпане от 6 страници предоставя нови, вълнуващи изживявания, докато си играете във ваната. Но цветните водни животински мотиви не само вдъхновяват най-малките, но и тренират възприятието на вашето дете за форми и цветове.

 

Събужда желанието за изследване

Вашето дете ще бъде удивено – основните мотиви се появяват като по магия, когато влязат в контакт с водата. Водните животни са изпълнени с висок контраст и ярки цветове. Допълнителната функция за скърцане също иска да бъде проучена и по този начин насърчава усещането за допир и слуха.

 

Насърчаване на фините и груби двигателни умения

Леки като пера и нежно оформени страни го правят лесен за задържане и хващане, докато детето ви се гмурка в подводния свят. И ако се изплъзне от малките им ръчички, плува във водата, за да може лесно да бъде хванат отново. По този начин се тренират едновременно груби и фини двигателни умения. Меката повърхност осигурява приятно усещане при хващане и разлистване.

 

Здрави и безвредни материали

Като родител, вие искате да сведете всички рискове до минимум, особено когато децата изпробват и откриват неща. Благодарение на здравия материал, книгата оцелява на смачкване и гризане без повреди. Меките ръбове и безвредни материали правят книгата страхотен спътник. Може лесно да се почисти с топла сапунена вода и след това с чиста вода.

Информация за продукта:

Книга за баня от 6 страници

Цветни илюстрации от подводния свят

Размери: 15 х 15 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани