Slider

Универсални куки за закрепяне Reer Clip&Go

14.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Перфектно оборудвани навън

Ако сте решили да напазарувате докато сте на разходка с бебето в детската количка, може да бъде стресиращо изживяване. С многобройните основни неща, които ви трябват в движение, от пелени и кърпички до бутилки и т.н., обикновено има много за носене.

Нашите куки за бъги Clip & Go (пакет от две) осигуряват повече комфорт за родителите навън. Те позволяват да се прикрепят сигурно към дръжката сменяемите чанти, пазарски и чанти. Ще имате свободни ръце и всички ваши основни неща, безопасно съхранявани, но недостъпни.

Лесно транспортиране на багаж

Куките за количка могат да побират голямо разнообразие от предмети. Те са идеални за закрепване на бебешка чанта или пазарски чанти. С куките може да се транспортират предмети, закачени на количката, вместо да добавят допълнителна тежест към раменете ви.

Моля, обърнете внимание: Трябва да се внимава да не носите тежки предмети, тъй като това може да доведе до преобръщане на количката.

Повече стабилност благодарение на двойното закрепване

Комплектът за куки Clip & Go включва две отделни куки. Когато те са прикрепени към външната страна на дръжката от двете страни, теглото се разпределя равномерно по цялата дръжка, което гарантира стабилност. Двойното захващане намалява всяко неконтролирано хвърляне на торбички и гарантира, че торбичките се пазят по пътя ви, докато ходите.

Универсално приложим с регулируема велкро закопчалка 

Куките за количка са закрепени с помощта на закопчалка на велкро - бърза и без суетене. Тъй като не се изискват специални условия за монтаж, куките могат да се използват на почти всяка дръжка. Те могат да бъдат инсталирани и на лентата за безопасност, например за обезопасяване на детски играчки.

Лесно боравене с карабини Clip & Go

Използвайте карабинера, за да прикрепите чантата си към държача - готово! Когато свалите чантите си, куките остават на количката, готови за следващата им употреба. Гладка пружина гарантира, че карабините могат да се използват без сила и се отварят лесно с една ръка. Идеално близкото прилепване гарантира, че каишките остават на място.

Особено трудно износващи се качествени материали

Висококачествените материали гарантират, че куките са здрави и издръжливи, с перфектна функционалност дори след многократно използване. Полиестерните ленти, устойчиви на скъсване, ви позволяват сигурно да прикрепите няколко торби едновременно.

Спецификация:

Здрави и стабилни

Подходящи за всеки модел количка

Размери: 9,6 cm x 2 cm x 19,5 cm

Комплект от 2 броя

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
Последно прегледани