Slider

Детски касов апарат с аксесоари Buba Fun Shopping 888F, оранжев

79.99 лв.

        Доставките се извършват с куриерска фирма СПИДИ, които могат да Ви доставят заявеното до Вашият адрес или до техен офис.

Всички поръчки от сайта eBebe.bg на стойност:

- над 120лв, получават БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

- до 120лв, получават преференциална цена за доставка от 5лв.

След като направите поръчка онлайн, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточним детайлите по поръчката!

eBebe.bg


Детски касов апарат

Специално за малките любители на пазаруването!

Напълно оборудвана каса с продукти! Включва електронен касов апарат със скенер, везна за плодове и зеленчуци, POS терминал с карта, микрофон и калкулатор. Кошница пълна с продукти: плодове и зеленчуци, бисквити, напитки, сладолед и вода. Касата има и чекмедже, в което да приберете банкнотите, ако купувачът плаща в брой. Банкнотите и монетите също са част от комплекта! Всички артикули са многоцветни и атрактивно имитират истински стоки и аксесоари за пазаруване.

Функционалности:

Реалистичен скенер- всеки артикул от комплекта има определена цена. Благодарение на това детето може да сканира цената по време на играта, която ще се показва на дисплея на касата. Просто доближете скенера до изпъкналата част на продукта и натиснете бутона на устройството.

Плащане на сметката:

След като изчислите сумата на покупката, можете да ги платите с карта, като я поставите в терминала или плъзнете на определеното място на монитора. Вторият вариант на плащане е банкнота или монети.

Звукови ефекти:

Касата издава много интересни звуци, които правят удоволствието по-голямо. По време на пазаруването касовият апарат „помага“на продавача, като казва числа и действия. Гласовите съобщения са на английски, идеално упражнение на основни думички по време на играта. В допълнение, на касата има бутони, отговарящи за: увеличаване или намаляване на звука касата и две мелодии.

Микрофонът:

Микрофонът е един от най-интересните елементи на оборудването. Благодарение на него детето може да се почувства като истински управител на магазин. Микрофонът ще направи гласа на детето по-силен и ще му достави много удоволствие по време на игра. Благодарение на гумената основа, той може да се огъва във всички посоки, което го прави по-лесен за използване и по-издръжлив.

Основни функции:

Реалистична и функционална на каса в супермаркет

ПОС Терминал и карта: Два начина за използване на картата

25 детски песнички: Натиснете бутона за музика и пуснете песните.

Многофункционален касов апарат, множество режими за игра, аналогово сканиране, аналогово плъзгане, калкулатор;

Микрофон със звукови ефекти: Функция на микрофона, натиснете и задръжте бутона PA, микрофонът може да има функцията на високоговорител или да издава звук от сканиране на продукти.

Вграден калкулатор, екранът може да показва 8-цифрени числа, които също могат да се събират, изваждат, умножават и делят.

Спецификации:

Възраст - 3 години+

Брой части - 24 части

Материал - Пластмаса

Размери - Д 64 х Ш 58 х В 88 см

Захранване: 3xAA (не са включени)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот